ÁRAK

1.) Árgarancia:

Amennyiben a helyszíni, vagy a telefonos egyeztetés után a kért munka pontosan felmérhető, ajánlatot teszek Önnek arról, hogy mennyi ideig tart elvégezni a munkát. Ha még is kevesebb időn belül készül el, úgy csak a tényleges idő kerül elszámolásra. Pl.: 5 óra helyett 4 óra alatt kész, akkor Önnek csak a 4 órát kell kifizetnie. Viszont ha 5 óra helyett 6 óra alatt készül el a kért munka, ebben az esetben akkor is csak az 5 órát kell kifizetnie. Csak akkor érvényes az árgarancia, ha a helyszíni munkavégzés a megbeszéltektől nem tér el!
2.) Munka kezdése:
Amennyiben elfogadja árajánlatomat, akkor a helyszíni felmérés után akár azonnal el tudom kezdeni a munkát. Egyéb esetben a megbeszélt időpontban kezdek Önnél.
3.) Alap óradíj:
A munka megkezdése után minden megkezdett óra elszámolásra kerül, függetlenül attól, hogy az órán belül mennyi időt vesz igénybe.
4.) Megkezdett óra:
Ha előre nem lehet megmondani pontosan a munkaidő tartamát, úgy minden megkezdett óra elszámolásra kerül a befejezésig.
5.) Napidíj:
Amennyiben az adott munka hat óránál több időt vesz igénybe, úgy napidíjat számolok fel. Ennek a munkaidő kerete maximum nyolc óra lehet.
6.) Anyagbeszerzés és díj:
Az Ön által adott előlegből megvásárolom a szükséges anyagokat, amennyiben Ön intézi, abban az esetben a megvásárolt anyagait fogom felhasználni. Amennyiben a beszerzéssel engem kér fel, úgy az ehhez szükséges idő szerelési időként kerül elszámolásra. Ha egy munkához nagyobb méretű, vagy nehezebb anyagok (pld.: sóder, cement, tégla, gerenda stb.) szükségesek, azokat fuvarozóval vitetem a helyszínre. Ennek költsége az aktuális munkadíjon felül kerül elszámolásra.
7.) Kedvezmény:
A kisebb munkák elvégzéséhez szükséges anyagokat, mint pl. egy-két kis méretű szeget, csavart, tiplit stb. nem számolom fel.
8.) Keletkezett hulladék:
A kisebb munkák során keletkezett sittet, hulladék anyagot plusz költség nélkül elszállítom. Nagyobb mennyiségű törmelék, hulladék esetén konténert rendelek. Ennek költsége a munkadíjon felül kerül elszámolásra.
9.) Több fő:
Amennyiben a munka jellege igényli, úgy biztosítok segéderőt.

10.) Szakmunka jellegű díjak:
Teljes felújítás vagy átalakítás egyedi elszámolás alapján történik.

11.) Kiszállási díj:
Budapest területén 2,000,- forint.

Vidékre 2,000,- forint, + Budapest XIX. kerületétől mért távolság 50,- forint/kilométer

A parkolási díjat felszámítjuk.

12.) Fizetés:
A munka ellenértékét a munka befejezésekor, a helyszíni felmérés ellenértékét a helyszínen, készpénzben kell kifizetni.

 

A KISEBB JAVÍTÁSOKTÓL EGÉSZEN AKÁR A TELJES LAKÁSFELÚJÍTÁSIG