VILLANYSZERELÉS BUDAPEST

Sok régi épület elektromos hálózata elavult. Az elektromos terhelés növekedtével is, az öreg, veszélyes alumínium vezetékek biztosítják az elektromos áramellátást. Ezen vezetékek anyaga és mennyisége már nem képes ellátni a mai kor követelményeit. A legtöbb esetben érintésvédelmi földelés is hiányzik. Ez okozza a legtöbb balesetet, melyek sok esetben végzetesek.

villanyszerelés-budapest


Az alumínium vezetékek túlterhelése sok esetben okoz tűzeseteket. Van megoldás, hogy megelőzze a balesetet! Az elektromos hálózat cseréje, ami megoldást nyújt az ilyen típusú elavult rendszerek felújítására. Egy ház-, illetve lakásfelújítás a legtökéletesebb időpont arra, hogy egyszerre megoldódjon ez a fontos probléma is. Egy kevés gipszkarton vagy álmennyezet és már nem is látszanak az újonnan elhelyezett réz vezetékek.

Gondolja át, Ön öt-tíz évente kisebb nagyobb felújításokat végez otthonán. Az elavult alumínium vezetékek 30 vagy akár 40 éve látják el a feladatukat. A növekedett energiafogyasztásunk következtében túlmelegednek, sok esetben izzanak a falban.

DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

Kattintson az “Díjmentes Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

A KISEBB JAVÍTÁSOKTÓL EGÉSZEN AKÁR A TELJES LAKÁSFELÚJÍTÁSIG